Nederlandse Ambassade in Ankara, Turkije

Voorwoord Zijner Majesteits Ambassadeur te Ankara

Geachte landgenoten en bezoekers,

Graag heet ik u van harte welkom op de website van de Nederlandse ambassade in Turkije. Veel van de informatie over Turkije en Nederland die u zoekt zult u hier vinden en ook kunt u vragen stellen en opmerkingen maken, en onze facebookpagina bezoeken ( http://www.facebook.com/HollandaKraliyeti). Nederland en Turkije onderhouden al sinds jaar en dag actieve en intensieve betrekkingen. Het gaat dan om de relaties met Turkije in den brede: politiek, economie, sociale zaken, handel, landbouw, veiligheid, consulair, onderwijs, cultuur, wetenschap en onderzoek en ontwikkeling.

Het diplomatieke en consulaire netwerk van Nederland in Turkije dient daarbij als een brug en brengt burgers, bedrijven en overheden uit onze beide landen bij elkaar.

De ambassade in Ankara, het consulaat-generaal in Istanbul en de honoraire consulaten in Marmaris, Antalya , Gaziantep en Izmir staan steeds klaar om u te informeren, te adviseren en te helpen. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Met hartelijke groeten,

 

Kees van Rij

Zijner Majesteits ambassadeur in Turkije